Jakthund

Jakthund

Vad bloggar jag om?

Fria tankar om jakt och hundar.

Vårt avlånga land

JaktPosted by Crille Fri, March 02, 2012 19:22:50
Här får man vårbilder med snödroppar och blåa hav från Blekinge medens vi håller på fullkomligt drunkna i snö!Orättvist.

Mer glädjande då att det kommer in rapporter på att många av valparna är otroligt tidiga. Ero driver över timman gång på gång och två harar har han på sitt samvete. Eragorn går fint han med, en hare har fallit för honom och två bomskott har även rapporterats och det kan man väl inte lasta honom för. Era öser på uppe i Östersundstrakten. Eja verkar var helt jakttokig på både hare och räv. Ekiita jagar med även om en ivrig husse önskar att utvecklingen skulle ha kommit mycket längre. Allt detta på hösten som man inte ens ska börja hoppas att det ska hända så mycket påsmiley Ska säga er att det är roligt att stå som uppfödare sådana här gånger.

Vi har utökat hundhögen med en 7 årig jämthundsdam, Disa för att sanningen och säga så var inte Lunas höst något som gladde särdeles. Nu skällde hon en halvtimme innan nyår så kanske det lossnade då på höstens 11:e timme. Men jag vågade inte chansa så när läget kom så tvekade jag inte länge. Disa är en sällskaplig, snäll och mycket glad hund som det ska bli spännande att få stifta bekantskap med under kommande höst.

Det man annars får vänta på är fotbollsstarten, UFC-Bajen redan andra omgången..Stockholmarna kommer att frysa ihjäl innan avspark på Gamlias konstgrässmiley (Gamlia uttalas: med kort a Gamm-lia och betyder "gamla höjden" ungefär) UFC:s trupp är en kontrast till andra pengamonterade trupper. Ser man var spelarna kommer ifrån så står det mest. Mariehem,Ersboda,Gimonäs,Holmsund etc. DVS stadsdelar och förorter till Umeå. Kul, men nog kommer de att få det kämpigt...

  • Comments(3)//jakthund.korssjtorpet.se/#post101