Jakthund

Jakthund

Vad bloggar jag om?

Fria tankar om jakt och hundar.

Antiklimax

JaktPosted by Crille Sun, September 02, 2012 08:03:13

Ronny Eriksson är en mycket klok man, med stor insyn i de värdsliga vedermödorna. Det är länge sedan han skrev en visa med textraden " Det är lika bra att sluta drömma, för det går åt helvette i alla fall". 1:a september infaller på en lördag så inga bekymmer? Reegn..och dessutom..hade jag glömt att jag i ett svagt ögonblick lovat att hjälpa till att spika på Mellanbygdens ridhus. Så hur mycket jakt fick vi då ihop på premiärmorgonen? 0.

Men jag är inte bitter! Idag då? frågar den sluge läsaren. Två barn som spelar fotboll, två matcher i Umeå innebär att jaktutrymmet försvann. Nu säger jag inte att fotboll är tråkigt! Tvärtom, men för den här jaktbloggens (?) innehåll är det inge bra. I morgon börjar dock en vecka innhållande 5 dagars jakt av 7. Det borde rendera nått att skriva om kan man tycka i alla fall.

Om inte, så kan man kaske ge en resume av Kung Kennedys återkomst i Hammarbytröjan, en stor händelse för de grönvita fansen. UFC verkar få det svårt att klara ett nytt kontrakt men hoppet är det sista som överger mäniskan.

Ja det blev lite jakt i det här inlägget, en hel del stulna visdomsord och fotboll. Jag får väl avsluta med ett annat kulturellt citat " I'll be back!"

  • Comments(2)//jakthund.korssjtorpet.se/#post105