Jakthund

Jakthund

Vad bloggar jag om?

Fria tankar om jakt och hundar.

Minskar

JaktPosted by Crille Mon, June 13, 2011 22:11:44

i valphopen! Nu kommer de från Lill Holmsjö i Väster till Bredbyn i Öster. De kommer från Västerbotten i Norr (Norrbotten sviker den här gången) till Blekinge i söder. Korssjötorparna intar Sverige! I helgen hade vi besök av Dan Karlsson och Kristina som kom 150 mil genom Sverige för att hämta sin Ekiita! Vi hade en mycket trevlig helg tillsammans. lördagens middag innehöll det mesta från prat om historia, jakt, fotboll, Bävergälls brännvin och "Vildandens klagan" smiley

Det är alltid med blandade känslor som man lämnar bort en valp till andras ägo. Man har under en väldigt intensiv period sett dem födas, växa, mogna och skapat ett känslomässigt band till dem. Å andra sidan är det skönt med mindre mat, städning och det är mindre, skor och sockar som hotas av utrotning i Gremlinsens käftar.. Man vet att man inte kan uppfostra 10 valpar själv och jaga in dem! Men ändå..Då är det viktigt att man får tag på valpköpare som man har förtoende för och som man litar på kommer att ge valpen ett tryggt hem och goda förutsättningar att få göra det de ämnade för, jaga. Något som förunnats oss även med denna kull.

God Lycka på vägen och tack från oss! Må Korssjötorparna värma edra fötter i köket och edra hjärtan i skogen medans deras skall skakar löven av björkarna och ger hare och mickel tinitus!!

  • Comments(4)//jakthund.korssjtorpet.se/#post87