Jakthund

Jakthund

Vad bloggar jag om?

Fria tankar om jakt och hundar.

Första

JaktPosted by Crille Tue, October 25, 2011 21:38:55
Eja har tagit sin första hare!

Ja nu kunde ju det ha varit roligare än jag först lät påskina.. När Ulrika kom hem efter en handlings tur så stod ena ytterdörren öppen och Eja utgjorde överlycklig välkomst komite' ute på gården. Haren då! Säger den otålige, haren! Ja jag kommer till den. Lugn. Alltså var var jag nu igen? Jo överlycklig lös valp, (eller kanske unghund). Haren? Den hängde på väggen och är än i denna dag spårlöst försvunnen. Jag ororar mig lite över vår unga stövares smått psykopatiska drag. Den kvarvarande var brutalt stympad (huvudet saknades) Voj,voj! Vad månde bliva?


Nu har sex av årets valpar gett skall på vilt. allt mellan tre minuter till upp emot en timma. Inte illa. Ska man sammanfatta dem i övrigt så är stabila psyken, trevliga och riktiga yrväder bra summering.ADHD har även nämntssmiley Kom ihåg goa vänner att gråa hår anses snyggt av många. Sen var det en pragmatisk man som sa: Varför slita sitt hår i förtvivlan? Som om skallighet skulle göra saken bättre! Tänkvärda ord.


Till sist en passning till vår egen Charon (färjekarl), nästa fotbolls säsong ska jag munhuggas mer med dig vad gäller fotbollen. UFC i samma serie som Bajen... Jag känner att jag har en liten fördel här. För min del räcker det med 2 segrar Hammarby hemma och Hammarby borta smiley För vissa andra är det allsvenskan som hägrar, SM-Guld och Champions leauge. Den som väntar på något gott.. Jag är ju van att räkna de små segrarna (annars fick jag ju inte räkna alls) så vänta bara!

  • Comments(2)//jakthund.korssjtorpet.se/#post94