Jakthund

Jakthund

Vad bloggar jag om?

Fria tankar om jakt och hundar.

UjUjUj vad länge sedan

JaktPosted by Crille Sun, April 22, 2012 15:04:55

Liksom jakten så har det varit riktig lågsäsong på skrivandet. Kan ju bero på att Bävrarna inte synts till i min bäverbäck eller på att Hammarby lyckades spöa UFC på hemma plan (lite lyckades de skrämma dem men det räckte inte..) Det varju detsamma annars vet jag någon som blivit "grinig" smiley.

Eja är som en uppspänd fjäder när man är ute med henne. Nacken spänd, huvudet vrids till höger och vänster, försöker galoppera stillastående. Hela kroppen skriker SLÄPP MIG! Cyckelturer förändrar mycket lite hennes sinnsestämning, det är bara att drömma sig fram till första släpp. Du får lugna dig gumman!

Disa har kommit in i gruppen jättebra. Luna blev nedpetad ett pinnhål i rangskalan och därmed är allt lugnt. Sen om hon kommer att följa husse och jaga det återstår att se! För maken till sidsteppad har jag aldrig blivit förr, hennes favorit är matte.

Står jag i dörren med kopplet och lockar så går Disa till matte och undrar med fjaskigt fällda öron och bedjande blick,om inte hon ska ut..Börjar Ulrika prata i rummet där vi ser på TV så hör man direkt ett takfast dunkande från Disas svans i köksgolvet där hon ligger utsträckt på mattan. Med jämna mellanrum kommer hon dessutom till dörröppningen och "flinar och har sig" Nej husse är väl okej men MATTE det här något heeelt annat. Suck det blir väl så att det blir Ulrika som får jaga älg. Å andra sidan så får jag ju mer tid med stövarna smiley. Och det...är iiinte helt fel det.

Synes!

  • Comments(1)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Daniela Wed, April 25, 2012 12:25:23

Halloj.. Härligt att höra att tösen är sej lik.. En gång mattes hund alltid mattes..;-) Skönt att dom verkat gjort upp där hemma i flocken å ja är inte helt förvånad att hon tillslut satte "lill donnan" på plats..;-) Lycka till me allt!!