Jakthund

Jakthund

Vad bloggar jag om?

Fria tankar om jakt och hundar.

Antiklimax

JaktPosted by Crille Sun, September 02, 2012 08:03:13

Ronny Eriksson är en mycket klok man, med stor insyn i de värdsliga vedermödorna. Det är länge sedan han skrev en visa med textraden " Det är lika bra att sluta drömma, för det går åt helvette i alla fall". 1:a september infaller på en lördag så inga bekymmer? Reegn..och dessutom..hade jag glömt att jag i ett svagt ögonblick lovat att hjälpa till att spika på Mellanbygdens ridhus. Så hur mycket jakt fick vi då ihop på premiärmorgonen? 0.

Men jag är inte bitter! Idag då? frågar den sluge läsaren. Två barn som spelar fotboll, två matcher i Umeå innebär att jaktutrymmet försvann. Nu säger jag inte att fotboll är tråkigt! Tvärtom, men för den här jaktbloggens (?) innehåll är det inge bra. I morgon börjar dock en vecka innhållande 5 dagars jakt av 7. Det borde rendera nått att skriva om kan man tycka i alla fall.

Om inte, så kan man kaske ge en resume av Kung Kennedys återkomst i Hammarbytröjan, en stor händelse för de grönvita fansen. UFC verkar få det svårt att klara ett nytt kontrakt men hoppet är det sista som överger mäniskan.

Ja det blev lite jakt i det här inlägget, en hel del stulna visdomsord och fotboll. Jag får väl avsluta med ett annat kulturellt citat " I'll be back!"

  • Comments(2)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Crille Wed, September 05, 2012 19:45:15

Mullbänken håller ju på att bli förbjuden i EU vet du så det går ju inte. 5-7 minuter hade varit bättre om du tog bort bindestrecket. Suck.. men Hammarby vann ju i alla fall och nyförvärven levererade ju direkt! UFC ska vi inte prata om.

Posted by Danne Sun, September 02, 2012 22:02:28

Härligt Crille!!! Du lever!!!!!!! Trodde de var kört,att du tugga mull......

Här i Blekinge har bägge stövarna gått i löp, bägge tror att den andre e hanhund,ett jädrans dansande,har dom mestadels delade.....

Ekiita har vart lös ett par ggr på mina övningsöar o luftat hararna, 5-7 minuter sen bortdribblad på bergen......

Idag fick hon hälsa på döräven,hon tar det väldigt cool...svansen får hon behålla i hunngårn.

Danne